Hotel Piscul Negru, pe Transfăgărășan - Eleganță, confort și o poziție uimitoare

Hotelul Piscul Negru este locul unde poposesc cei care doresc sa exploreze Transfăgărășanul și să se bucure de toată măreția munților Făgaraș.

Poziționat la jumătatea distanței dintre Pitești și Sibiu, hotelul nostru este perfect pentru cei care vor să se bucure la maxim de Transfăgărășan. Majoritatea oaspeților noștri vizitează Curtea de Argeș, Cetatea Poenari (44km), Barajul Vidraru (40km), se cazează la noi iar a doua zi pleacă mai departe spre Cascada Capra (8km), Bâlea Lac (14km), Bâlea Cascadă (20km) și apoi Sibiu sau Brașov.

Grupul Dioda - Electroutil este compus din cinci afaceri care lucrează cu clienții din Curtea de Argeș de peste 30 de ani. Experiența noastră în domeniul hotelier a început în anul 2000, odată cu inaugurarea Hotelului Piscul Negru - unul dintre cele mai luxoase hoteluri aflate la altitudine atât de mare (cota 1200). De atunci, ne-am rafinat anual personalul și facilitățile astfel încât clienții noștri să se bucure de cele mai bune condiții în drumul lor pe Transfăgărășan.