Danial Service Climatizare – servicii de excelență în mentenanța instalațiilor auto de aer condiționat și a sistemelor frigorifice!

Danial Service Climatizare Curtea de Argeș – singurul din zonă care asigură exclusiv servicii de reparații ale instalațiilor de aer condiționat si refrigerare auto!

Danial Service Climatizare Curtea de Argeș vă așteaptă de acum la noua adresă din strada 1 MAI – incinta Autogării, într-un spațiu complet amenajat și utilat. Garantăm calitatea lucrărilor noastre! La Danial Service Climatizare beneficiați de următoarele operațiuni: încărcare instalații cu freon clasic și ecologic, verificare etanșeitate instalație climatizare, reparare conducte și sertizare furtunuri, reparații compresoare de aer conditionat, spălare instalații climatizare, diagnosticare și înlocuire elemente sistem de climatizare, igienizare habitaclu. Rețineți – toate aceste operațiuni sunt realizate atât pentru autoturisme cât și pentru autoutilitare, autocamioane sau utilaje. Mai mult – oferim mentenanță și pentru instalațiile frigorifice ale  autoutilitarelor de transport. Mai multe detalii la telefon 0771.234.270 sau pe pagina noastră de Facebook - Danial - Service Climatizare si Piese Auto/Moto.