Oferta lunii la DIODA Electrocasnice

Variația de produse, prețurile accesibile și sistemele avantajoase de rate sunt cele trei mari avantaje de care vă puteti bucura la magazinele Dioda din Curtea de Argeș!

În această lună, magazinul Dioda Electrocasnice vă invită să descoperiți aerul curat obținut cu ajutorul purificatoarelor smart. Căminul dumneavoastră se poate transforma într-o oază cu aer proaspăt datorită purificatoarelor SAMUS, oferite în această lună de magazinul Dioda Electrocasnice într-o promoție extrem de generoasă.

Compania SAMUS pune la dispoziția celor care achiziționează un astfel de purificator, aplicația TUYA SMART cu ajutorul căreia dispozitivul poate fi controlat de la distanță prin intermediul telefonului mobil.

Urmăriți promoțiile lunare la DIODA, fie în magazinele fizice situate în centrul vechi al municipiului Curtea de Argeș fie în magazinul online, pe diodagroup.ro. Toate produsele pot fi achiziționate și cu plată eșalonată, Dioda punând la dispoziția tuturor clienților sisteme avantajoase de rate. Un motiv în plus pentru a cumpăra de aici este acela că Dioda Group dispune de propriul service așa încât, chiar  și după expirarea perioadei de garanție,  eventualele defecte ale produselor pot fi remediate rapid și cu maxim profesionalism.