Luna reducerilor la magazinul EDYVERS

Magazinul EDYVERS din Curtea de  Argeș, un adevărat supermarket de piese auto, a pregătit pentru întreaga lună mai o promoție specială pentru clienți

– reducere de 5% la toate piesele vândute în magazin și 10% la toată gama de uleiuri auto.

Și pentru că este unul din brokerii de asigurare importanți la nivelul municipiului Curtea de Argeș, EDYVERS are un portofoliu consistent de clienți. Evidența acestora este ținută cu rigurozitate aici, cu toții fiind informați în timp util în ceea ce privește starea poliței de asigurare, valabilitatea ei sau eventualele promoții practicate de unele agenții de asigurări. Un caz delicat este cel al clienților care au asigurare la City Insurrance, societate aflată în faliment. Toate polițele încheiate cu City Insurrance își vor pierde valabilitatea la data de 10 mai, iar EDYVERS face tot posibilul pentru ca proprii clienți care au încheiat o poliță cu această societate să nu fie afectați.

Oferta EDYVERS pe zona asigurărilor auto rămâne generoasă în continuare.

Pentru mai multe detalii legate fie de achiziția pieselor auto fie de încheierea unei polițe de asigurare, magazinul EDYVERS vă stă la dispoziție în Curtea de Argeș, str. Albești, complexul comercial de lângă Kaufland.