Carmangeria FĂGĂRAȘ - un brand în plină ascensiune

De mai bine de  5 ani și jumătate pe piață, Măcelăria Făgăraș – un brand recunoscut atât pe plan local cât și pe plan regional, și-a extins de curând rețeaua de distribuție.

Cel mai nou magazin Măcelăria Făgăraș a fost deschis recent în Pitești, zona  Exercițiu și deja a devenit o destinație extrem de căutată pentru clienții care preferă produsele românești din carne preparate după rețete tradiționale.  Măcelăria Făgăraș deține la ora actuală o rețea de 5 magazine în Curtea de Argeș, Pitești și Mioveni, magazine aprovizionate direct cu produse procesate in propria carmangerie care funcționează în comuna Tigveni. 

În magazinele Măcelăria Făgăraș veți găsi acele specialități cu gustul inconfundabil al bunătăților de odinioară. Pentru că produsele Măcelăria Făgăraș sunt preparate după vechi rețete  românești autentice.  

Pe lângă cele 5 magazine, produsele Măcelăria Făgăraș  sunt distribuite și printr-o vastă rețea de restaurante și magazine din Slatina, Brașov, Târgoviște, Ploiești, Craiova și București. De altfel, în curând rețeaua magazinelor Măcelăria Făgăraș va fi extinsă.

 

Căutați, așadar,  produsele cu eticheta Măcelăria Făgăraș. Pe lângă paleta bogată de specialități,  vă puteți bucura și de oferte speciale pentru evenimente și, desigur, pentru comenzi voluminoase puteți beneficia de transport gratuit.  Lista completă de produse și datele de contact le găsiți pe macelariafagaras.ro