AMALIFE, cea mai nouă clinică medicală din Curtea de Argeș

În urmă cu 3 ani, managerul clinicii, medicul Alexandra Voica, inaugura la Curtea de Argeș o clinică unică în peisaj – Clinica Dermestetic, un real succes medical înregistrat la vremea respectivă.

Conexiunea cu pacienții din zona Curtea de Argeș și buna relaționare cu aceștia de-a lungul timpului au dus la o firească evoluție profesională, motiv pentru care în peisaj a apărut noua clinică medicală.

Casa în care funcționează Clinica AMALIFE este binecunoscută de argeșeni. Aceasta este situată în imediata vecinătate a Bisericii Domnești. În urma lucrărilor de reabilitare, acasta și-a recăpătat, practic, strălucirea de altădată, iar comunitatea se poate bucura acum de un dublu câștig: o construcție care înfrumusețează de acum centrul orașului și un loc în care argeșenii pot avea grijă de sănătatea lor.

Medic oncolog, medic urolog, un ortoped pediatru, doi medici de laborator pentru analize la cele mai înalte standarde, un medic reumatolog, un chirurg plastician și un chirurg generalist –toți aceștia își vor desfășura activitatea în cadrul noii Clinici Medicale AMALIFE. Pe lângă serviciile oferite de aceștia, clinica AMALIFE preia întreg portofoliul de servicii oferite de fosta clinică DERMESTETIC. Paleta completă de servicii oferite de clinica AMALIFE, tarifele practicate și detalii despre programări găsiți pe clinica-amalife.ro

AMALIFE – vă urează tuturor bun venit în era sănătății desăvârșite!