About Web - soluții complete în domeniul IT

”Ne place să dăm viață ideilor tale!” Acesta este sloganul About Web – operator economic din Curtea de Argeș care activează la înalte standard în domeniul IT.

Deși este pe piață de numai doi ani, About Web are deja un portofoliu generos de clienți, unii dintre aceștia cu nume sonore. About Web are grijă de imaginea clienților săi in mediul online, asigură mentenanța echipamentelor IT de orice fel, toate acestea pentru ca beneficiarul să se concentreze exclusiv pe dezvoltarea propriei afaceri.

O componentă importantă a activității About Web este cea de acordare de consultanță pentru achiziția de echipamente IT, domeniu de maxim interes pentru mulți dintre operatorii economici din zona Curtea de Argeș și nu numai.

About Web s-a mutat de curând în casă nouă, sediul fiind situat în Curtea de Argeș, strada Nevers intersecție cu Banu Mărăcine, la parterul Blocului E12, sc. C. De asemenea, accesând aboutweb.ro puteți fie consulta lista completă de servicii oferite fie să vă bucurați de magazinul online cu echipamente IT puse la dispoziție de About Web.

Un lucru este clar: in spatele oricărei decizii înțelepte stă un sfat bun! Sfat care, de această data vine de la About Web!