Ion Mînzînă, manipulare josnică pe tema înființării de noi posturi de șefi la DGASPC Argeș

Deranj mare în tabăra PSD-iștilor argeșeni, după ce PNL Argeș și fostul prefect al județului, Radu Perianu, au semnalat risipa de bani publici prin înființarea a trei posturi noi de conducere la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş: două de directori generali adjuncți și unul de șef de serviciu.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, apelează la o manipulare josnică a argeșenilor pe tema sus invocată. Ignorând doleanțele argeșenilor pentru transparență în gestionarea banului public, domnia sa omite să prezinte cu cât cresc cheltuielile pentru salariile aparatului de conducere după noua organigramă a DGASPC.

Ba chiar mai mult, nici nu explică de ce o instituție care a funcționat până în prezent cu doi directori general adjuncți nu o poate face și de aici înainte tot așa, atât timp cât nu există majorări semnificative nici la numărul unităților gestionate, nici la numărul persoanelor deservite.

Din respect pentru argeșeni, Ion Mînzînă are datoria de a explica în concret, cu cifre, de ce, așa cum însăși domnia sa precizează „în mod evident, noua organigramă are rolul de a asigura funcționalitatea Direcției!”.

De altfel, și o soluție sănătoasă pentru a combate suspiciunile potrivit cărora majorarea numărului de șefi la DGASPC a fost făcută cu dedicație, pentru clientela PSD.

 

PNL Argeș, Departamentul de comunicare