Dragoș Predescu: Bradu, Corbeni și Moșoaia- localități în care am avut discuții cu oamenii, săptămâna trecută și la începutul acestei săptămâni!

Pe lângă câteva probleme de Fond Funciar, mai mulți locuitori din Bradu m-au rugat să găsim o soluție pentru traficul rutier aglomerat, în special în zona Târgului Săptămânal.

În acord cu autoritatea locală, vom căuta soluții pentru ambele situații.

La Corbeni, am stat de vorbă cu mai mulți locuitori. Printre ei s-a aflat și un domn care a stat în greva foamei timp de 6 zile pentru a protesta împotriva unei Hotărâri a Consiliului Local ce este încă în vigoare deși Instituția Prefectului a atacat-o, a ajuns la instanță și este suspendată.

O altă problemă ridicată la Corbeni- pagubele produse de urși. Oamenii spun că valoarea despăgubirilor este mică și trebuie actualizată. Voi transmite către Guvern toate datele!

Cea de-a treia situație de la Corbeni o voi face publică ulterior, după ce va fi verificată de organele competente!

În Moșoaia, există o problemă legată de apă și una de furnizarea curentului electric. Pentru cea de-a doua, am sesizat deja furnizorul. Prima- 90 la sută dintre locuitorii veniți la discuțiile în teritoriu mi-au spus fie că apa nu are presiune, fie că nu curge permanent.

Locuitorii afectați de situație au depus și plângeri la Protecția Consumatorului, una dintre ele este chiar o sesizare colectivă. Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Argeș verifică deja situațiile expuse.

Le mulțumesc locuitorilor pentru deschidere și tuturor oamenilor care îmi scriu și mă cheamă în comunele lor! Voi veni!

Le mulțumesc primarului și viceprimarului comunei Moșoaia pentru că m-au însoțit la discuțiile cu locuitorii, ceea ce nu a făcut niciun reprezentant al vreunui UAT până acum.

 

Dragoș Predescu, prefectul județului Argeș