Un trotuar cu probleme

Cetățenii din cartierul “PROGRESUL” au semnalat echipei noastre faptul că în zona respectivă exista un trotuar pe care se circulă cu dificultate.

Trotuarul a fost construit în urmă cu mai mulți ani din dale de beton. În timp dalele “au lucrat”, rezultând denivelari, iar acum deplasarea pe acest trotuar este una anevoioasă pentru toată lumea. Mămicile care isi plimbă zilnic copiii în cărucioare, persoanele cu dizabilități care trec pe acolo, cetățenii care merg spre și dinspre Piața Ivancea, cu toții sunt nevoiți de multe ori să se deplaseze pe carosabil în condițiile în care traficul rutier este îngreunat în zonă din cauza șanțului de canalizare de pe banda opusă – o problemă care a fost abordată pe pagina PROBLEMA DE PE STRADA MEA, intr-o postare din 11 august 2016. Unii cetățeni au depus în mandatul trecut mai multe sesizări la Primărie, însa din păcate sesizarile nu numai că nu au fost soluționate, dar nici măcar nu s-a primit un răspuns vis-à-vis de problema semnalată. Prin intermediul nostru, cetățenii din zona cartierului PROGRESUL solicită autorităților asfaltarea trotuarului denivelat, cu rampe de acces la ambele capete. De asemenea, un răspuns legat de această problemă din partea autorităților locale din Curtea de Argeș chiar aici, pe pagina noastră, ar fi mai mult decat binevenit. (Multumim lui Remus si Emiliei Spiridonescu!)

 

Site-ul deArges.ro folosețte cookies pentru o buna funcționare. Continuarea navigării constitue acceptarea acestui lucru. More details…