Regal muzical pe Bulevardul Basarabilor

Au fost la ROMANII AU TALENT si au emotionat audienta atat prin povestea lor de viata cat si prin talentul pe care il au.

Pe Radu si pe Gabriel Stefanescu - tata si fiu - ii cunoastem cu totii de multa vreme (de cand Gabriel era doar un pici, iar flautul era mai mare decat el), de pe Bulevard, acolo de unde ne canta si ne incanta aproape zilnic cu melodii pe care le stim cu totii, interpretate la o maniera extraordinara. Printr-o intamplare fericita, la sugestia domnului director Valentin Retevoi, Gabriel s-a inscris la Seminarul Teologic Ortodox "Neagoe Vodă Basarab" Curtea de Argeș, unde va avea ocazia sa studieze muzica si sa se perfectioneze in teoria muzicala. Ca un amanunt foarte interesant, Gabriel a invatat sa cante de unul singur, fiind indrumat cateodata de tatal sau. Ceea ce puteti vedea in continuare este rezultatul unei munci autodidacte sustinute - suntem ferm convinsi ca veti fi impresionati. Chiar va sugeram sa ascultati in liniste piesa care urmeaza. Va sfatuim, de asemenea, ca - ori de cate ori aveti ocazia - sa va opriti pe strada si sa-i ascultati cateva minute. Cu siguranta va vor face ziua mai frumoasa, asa cum ne-au facut-o si noua.

 

Site-ul deArges.ro folosețte cookies pentru o buna funcționare. Continuarea navigării constitue acceptarea acestui lucru. More details…