La Radio de Argeș.ro asculți și... câștigi!

Emisiunea JOC și CÂNTEC ROMÂNESC a rămas, fără îndoială, una dintre marile preferințe ale argeșenilor.

Lucrul acesta este dovedit de numărul mare de ascultători și de urmăritori (pe pagina de Facebook - Radio deArges.ro) pe care emisiunea îl înregistrează în fiecare sâmbătă dimineață. Intervalul orar de difuzare este același de 16 ani (emisiunea JOC și CÂNTEC ROMÂNESC se aude la radio din octombrie 2001) - de la 10:00 la 12:00. Mai nou, de la apariția in mediul online a Radio deArges.ro, emisiunea poate fi urmărita si live pe Facebook. Încântător este faptul că foarte mulți dintre ascultătorii fideli ai emisiunii JOC și CÂNTEC ROMÂNESC au migrat în mediul online, păstrând practic constantă audiența acestei emisiuni.

De curând, magazinele DIODA din Curtea de Argeș au ales să se alăture acestei emisiuni, așa că, în fiecare ediție oferă două premii pentru ascultătorii fideli. Premiile constau în aparatură electrocasnică: mixer, râșniță electrică, toaster, blender, sandwich maker, uscător de păr, etc. Cei care vor suna în direct la numărul de telefon 0348.430.730 și care vor transmite astfel mesaje și dedicații in cadrul emisiunii JOC și CÂNTEC ROMÂNESC, vor avea posibilitatea să câștige unul dintre cele două premii oferite săptămânal de magazinele DIODA. Câștigătorii vor fi desemnați la finele emisiunii prin tragere la sorți. Așadar, nu ratați nicio ediție a emisiunii JOC și CÂNTEC ROMÂNESC! Pe lângă muzica pe care o alegem pentru dumneavoastră cu mare atenție, puteți deveni și fericitul câștigător al unui premiu extraordinar.

Ne puteți urmări aici:

www.dearges.ro/radio-online sau pe pagina noastra de Facebook - Radio deArges.ro 

 

 

 

Site-ul deArges.ro folosețte cookies pentru o buna funcționare. Continuarea navigării constitue acceptarea acestui lucru. More details…